Waarom mensen kiezen voor Peppertalk
Getuigenissen
Perfectionismecoaching: een echte aanrader!

Het traject van perfectionismecoaching zorgde op enkele maanden tijd voor een ommezwaai van mijn persoonlijkheid. Het durven kijken waar het patroon vandaan komt en welke de consequenties waren in mijn dagelijks leven, vroeg enige moed maar door het bewust toepassen van de OCP-methodiek heb ik gaandeweg ervaren hoe situaties en relaties veranderen. Nu ga ik beter om met problemen en kom sneller tot oplossingen. Er is meer ruimte voor mezelf en voor mijn behoeften. Elke dag op stap gaan met...

Lees verder
Outside the box

Hele goede begeleiding die me nieuwe inzichten heeft bezorgd. Ipv een carrièreswitch, wat mijn oorspronkelijk idee was, heb ik ingezien dat ik ook via bijberoep mijn eigen creatief ding kan doen, hieruit verder in groeien om zo ooit van mijn 'droomjob' een werkelijkheid te maken. Ik heb totaal nieuwe inzichten gekregen, door outside the box te denken, wat heel goed bij me past! Bedankt Tiny!

B. P. - loopbaancoaching

Lees verder
Ik durf/kan/mag nu helemaal mezelf zijn!

Ik ben jaren op zoek geweest naar erkenning, een schouderklopje, willen gezien worden voor wie ik ben... en ik stelde altijd anderen daar verantwoordelijk voor. Nu is het tij eindelijk gekeerd. Ik durf/mag/kan helemaal mezelf zijn, zonder schuldgevoel, zonder angst anderen teleur te stellen, zonder al die verplichtingen die ik mezelf oplegde. Ik voel me veel vrijer, rustiger en ja, ook echt gelukkiger. Dank je wel Tiny om samen met mij op pad te gaan!

Anne - perfectionismecoaching

Lees verder
Van galopperen naar huppelen, even krachtig en veel meer in evenwicht!

Ik kende mezelf al redelijk goed, iemand met een sterk karakter die even sterk en scherp uit de hoek kon komen! Helaas werd ik hier niet altijd even gelukkig van, in bepaalde situaties vergde dit heel veel energie. Na mijn perfectionismecoaching merk ik dat ik in die situaties nu helemaal anders reageer. Waar ik me vroeger vergalopeerde met een vlijmscherp antwoord en soms een stekelig gedrag, kom ik nu van achter de hoek gehuppeld, even krachtig en veel meer in...

Lees verder
Ik voelde me hier meteen op mijn gemak

Ik voelde me hier meteen helemaal op mijn gemak, had het gevoel dat ik helemaal mezelf kon zijn en ik in vertrouwen alles kon bespreken. Ik kreeg nuttige tips hoe ik mezelf verder kan oriënteren, ook via het huiswerk dat ik meekreeg. De coach stelde me heel gerichte vragen die soms confronterend waren maar me altijd vooruithielpen.

Joanna Mary - loopbaancoaching

Lees verder
Supertof gevoel om echt stappen te zetten... wat een overwinning!

Voor mij was het groeitraject een stimulans om beter na te denken over wat ik wel of niet wou doen op werkvlak en ik leerde ook grenzen afbakenen in mijn privéleven. Het ene thema vond ik natuurlijk veel makkelijker om stappen in te zetten dan het andere, maar ik ondervond ook... hoe moeilijker het thema, hoe meer ik besefte dat ik hieraan nog wou/kon/kan 'werken', een uitdaging dus! Het was dan ook een supertof gevoel om te ervaren dat ik...

Lees verder
Ik ben helemaal niet alleen met al mijn muizenissen

Na het traject heb ik vooral onthouden om duidelijke grenzen te stellen, voor mezelf en voor anderen. Ik ga sindsdien ook veel bewuster om met die grenzen, doseer veel meer. Het was voor mij ook een bevestiging dat ik, wat er ook gebeurt, steeds mijn gevoel moet volgen, moet durven dromen en vooral ook geloven dat ik die dromen kan realiseren. Het begint tenslotte bij jezelf! Ook het zinnetje “Moet ik dit nu doen?”, neem ik mee in alles wat...

Lees verder
Valse overtuigingen ontkracht!

De loopbaanbegeleiding deed mijn ogen open, zette me op weg en liet me actie ondernemen. Valse overtuigingen werden ontkracht. Door uit te zoomen kreeg ik meer zicht op mijn richting en de te maken stappen.

J. C. - loopbaancoaching

Lees verder
Pepperen is spannend!

Tiny is een warme en heel betrokken coach die zich volop geeft voor het prikkelen en helpen ontluiken van jouw potentieel. Gewoon door te ‘zijn', slaagt zij er in om de sfeer in een groep zo te zetten dat je uitgenodigd wordt om mee te pepperen. Dat pepperen is spannend omdat het over nieuwe dingen gaat: proberen anders kijken naar jezelf, de stap durven zetten om iets klein te doen dat je nooit eerder deed, hulp durven vragen…. Pepperen betekent...

Lees verder
Some of the most wonderful women are the ones who don't fit into boxes

Nooit gedacht mezelf een peppervrouw te voelen, maar het peppertraject met opperpeppervrouw Tiny heeft toch wel één en ander in gang gezet.

Ik leerde:

  • trots zijn op wat ik doe, wie ik ben en wat ik kan.
  • beseffen dat er zoveel is om van te genieten en dat dit zeker niet altijd groots hoeft te zijn.
  • zonder schroom eens nee zeggen en daarna genieten van de ruimte die dit geeft
  • volmondig kiezen voor een nieuwe carrièrewending
  • hulp vragen waardoor ik...
Lees verder
Waarom twijfelen om te willen groeien...

Wat voor mij de reden voor de instap in het groeitraject was, is het aanhoudende lage zelfbeeld dat me blijft afremmen om me optimaal in vorm te voelen en me ook in allerhande acties tegenhoudt. Alleen mensen die echt dicht bij mij staan weten dat en zo raadde mijn nichtje me aan om in het groeitraject te stappen.

Wat mij zeer aangenaam verrast heeft was het gevoel van onvoorwaardelijkheid in de groep. Het gevoel dat niemand iets van je verwacht...

Lees verder
Nieuw perspectief

Loopbaanbegeleiding was verrijkend, niet zozeer door totaal nieuwe inzichten, maar min of meer gekende zaken werden in een voor mij nieuw perspectief geplaatst, waardoor ik mentaal meer ruimte kreeg. Door kleine stappen kan ik mezelf weer energie en perspectief geven.

Ann - loopbaancoaching

Lees verder
Veel concrete tips

Zeer goed! Heel vlug begrip gekregen voor mijn probleemsituatie en ook veel concrete tips die nauw aansluiten bij mijn leefwereld!

anoniem - loopbaancoaching

Lees verder
Terug vol nieuwe moed

De loopbaanbegeleiding heeft me erg vooruit geholpen. Het is een echte eye opener. De nodige tips & tricks geven me nieuwe volle moed om er (terug) tegenaan te gaan

Michelle Pyfferoen - loopbaancoaching

Lees verder
Super!

Ik vond de loopbaanbegeleiding super! Het heeft me een heel stuk vooruit geholpen, mijn vertrouwen en durf terug gegeven om actie te ondernemen en om mezelf beter te leren kennen. Ik heb talenten van mezelf terug herontdekt.

K. V. - loopbaanbegeleiding

Lees verder
Steeds teveel hooi op mijn vork

Ik was verrast dat ik nog steeds teveel hooi op mijn vork neem en mijn eigen snelheid niet respecteer. Het is verhelderend welke taken mij stress bezorgen die ik beter zou dumpen.

Vanessa - workshop 'Geef jezelf ruimte!'

Lees verder
Nieuwe inzichten en een pak inspiratie

Vol(le) kracht vooruit is een actieve en inspirerende workshop! Deze dames loodsen je met veel enthousiasme en ogenschijnlijk gemak door de stappen om jouw dromen waar te maken. Ik kreeg nieuwe inzichten en een pak inspiratie om nog maanden op verder te teren.

Nele Vanveuren - workshop 'Vol(le) kracht vooruit!'

Lees verder
Duidelijk doel voor ogen

De loopbaanbegeleiding heeft heel wat zaken bij mij in gang gestoken. Door mijn verschillende interesses aan elkaar te koppelen en te bundelen, heb ik nu een duidelijk doel voor ogen.

Thomas De Roo - loopbaancoaching

Lees verder
Tools waarmee ik aan de slag kan

Ik vond de loopbaangebeleiding heel nuttig! Het gaf me meer inzicht in mezelf. De coach voelde me goed aan en ik voelde me begrepen. Het gaf me de kans om dieper in mezelf te kijken en tools te vinden waar ik verder en gerichter mee aan de slag kan.

anoniem - loopbaancoaching

Lees verder
Zeer verrassende aanpak

Zeer verrassende aanpak en één voor één sterke oefeningen. Ik was enorm aan het dalen op mentaal vlak, had vele zaken niet onder controle en ging eronderdoor op mijn werk. Dankzij deze persoonlijke aanpak kan ik dichter bij mezelf komen, betere inzichten verwerven waarrond ik kan werken om mezelf sterker en vol vertrouwen te voelen om zo een goede, passende job te vinden.

Friedel Sarazijn - loopbaancoaching

Lees verder
Niet alles moet perfect zijn

Ik heb heel veel gehad aan deze loopbaanbegeleiding. Het heeft me geholpen om mijn controledrang los te laten en om mijn zelfvertrouwen en durf terug te vinden. Ik heb geleerd dat gewoon je best doen ook oké is en dat niet alles perfect moet zijn.

Mieke Van Belleghem - loopbaancoaching

Lees verder
Eye opener

Zowel de individuele begeleiding als de workshops zijn een "eye opener": rust en pit gaan hand in hand, maar er is vooral veel positiviteit! Dit was/is wat ik nodig had/heb om na een moeilijke periode weer vooruit te raken. Jezelf, je leven en je werk in vraag stellen doe je beter niet alleen: bij Tiny ben je op het juiste adres!

Ann - loopbaancoaching en workshops 'Vol(le) kracht vooruit!' en 'Geef jezelf ruimte!'

Lees verder
Persoonsgericht

Deze loopbaanbegeleiding was zeer educatief en persoonsgericht. Ik heb zeer veel ontdekt over mezelf die ik misschien wist maar niet echt toonde. Ik heb reeds eerder loopbaanbegeleiding gevolgd maar nu heb ik een veel duidelijker beeld meegekregen!

Ann Deman - loopbaancoaching

Lees verder
Inzichten in mijn (dys)functioneren

Geen voldoening meer hebben in mijn job.  Altijd moe rond lopen.  Reeds jaren niet meer opgewekt kunnen zijn. Mijn huwelijksrelatie staat op een laag pitje.

Ik wil een andere job. Ik wil een ander leven. Ik wil misschien wel weg van hier.

Maar dan plots ontdek ik Tiny. Samen zijn we naar nieuwe uitdagingen voor mij gaan zoeken. Wat meteen levensenergie gaf. Tiny gaf me heel wat inzichten in mijn (dys)functioneren. En zie… ik ben niet eens veranderd van job....

Lees verder
Boost voor zelfvertrouwen

TGIF... Thank God It's Friday!
De week vliegt voorbij, het weekend staat voor de deur en voor je het weet is het weer zondagavond. Weeral maandag.... Vorig jaar had ik het gevoel alsof mijn leven te snel aan me voorbij raasde. Tiny hielp mij om even stil te staan en na te denken over wat ik bereikt had en of het nu écht dat was waar ik naar op zoek was. Als studente had ik ambitieuze plannen, ik ging de wereld...

Lees verder
Energieboost

Deze workshop was voor mij een eyeopener en een energieboost. Niet alleen tijdens de workshop zelf maar ook daarna hebben deze oefeningen veel nut. Tiny en Brenda vormen een goede tandem om dit soort activiteiten te leiden.

Gevarieerd publiek, gezellige maaltijd, aangename pauzes, voldoende vrijheid, kortom een zeer positieve ervaring die voor iedereen nut heeft.

V.A. - workshop 'Vol(le) kracht vooruit'

Lees verder
Aangenaam verrast

Deze workshop was een super cadeau aan mezelf ;-). De inzichten die ik heb meegekregen en de leuke interactieve manier waarop bepaalde oefeningen werden gebracht hebben me aangenaam verrast.

Sentobin Veerle - workshop 'Vol(le) kracht vooruit'

Lees verder
Positieve energie

Een verrijkende dag, leuke groep, veel insteek en open communicatie, positieve energie!

Decroix Bianca - workshop 'Vol(le) kracht vooruit'

Lees verder
Focus op wat je WEL in de hand hebt

Toen ik een afspraak maakte voor Loopbaanbegeleiding, had ik nooit gedacht dat ikzelf ook onder de loep zou komen te liggen. Eventjes tijd nemen voor mezelf tijdens een drukke werkweek en WERKEN aan mezelf, zalig! Het gaf me tevens een pak energie, want door deze sessies leerde ik mezelf echt beter kennen en vonden we een manier om tegemoet te komen aan mijn verwachtingen van 'een leuke, passende job'.

Schrap (of buig zoveel mogelijk) het negatieve en focus op wat...

Lees verder
Duidelijker beeld van mezelf

Warm onthaal en warme begeleiding, die niet enkel op loopbaan gericht is maar ook op persoonlijk vlak. Ik heb heel veel gehad aan deze 1 op 1 begeleiding. Het heeft me een duidelijker beeld gegeven van mezelf en waar ik naar op zoek moet.

Verfaillie Hanne – loopbaancoaching

Lees verder
Confronterend om mezelf tegen te komen

Het was confronterend om mezelf tegen te komen. De workshop was echter op die manier opgebouwd dat dit "tegenkomen" versterkend werkte. Het is bijzonder aangenaam dat de workshop 2 coaches begeleid wordt en tof om de samenhorigheid tussen hen te zien. De super locatie en het lekker eten maakten deze dag af.

Sofie - workshop 'vol(le) kracht vooruit

Lees verder
Heel intensief en confronterend

Op sommige momenten heel intensief en confronterend, maar elke keer kwamen nieuwe zaken aan bod die me vooruit kunnen helpen!

I.C. - lifecoaching + workshops

Lees verder
Verhelderend

Heel verhelderend, boeiend, ook soms wel confronterend. Ik heb heel veel inzichten gekregen rond mijn groeimogelijkheden maar ook rond mijn belemmeringen.

I.C. lifecoaching

Lees verder
Terug op het juiste spoor

Je mag terecht fier zijn op wat jij allemaal doet/losmaakt bij mensen. Mensen terug op het juiste spoor zetten, ik ben zoooooooo blij dat dit op mijn weg kwam.

Ingrid Christiaens - lifecoaching

Lees verder
'Gepassioneerde' ik

De twee sessies loopbaanbegeleiding bij Peppertalk hebben heel wat bij mij losgemaakt. Na jaren van hard labeur, voelde ik me niet meer goed in mijn werksituatie. De steeds toenemende werkdruk en de aanhoudende stress begonnen zwaar op me door te wegen. Maar ook inhoudelijk was ik plots op mn werk uitgekeken. Voeg daaraan toe slapeloze nachten en spanningshoofdpijn... nee, deze situatie voelde niet meer goed aan. Het moeilijke was, ik zag geen alternatief.

Door Peppertalk besefte ik dat ik doorheen...

Lees verder
Wegwijzer om van mijn rond punt te komen

Ik zit al jaren vast en dan doet het enorm deugd om iemand te hebben die alles vanuit een andere hoek bekijkt en je daarin ook vooruit helpt. Het geeft je zoveel inzichten naar jezelf. In korte tijd bereik je hier zoveel meer. Tiny gaf me net dat duwtje in de rug, ze was mijn wegwijzer om van mijn rond punt weg te geraken.

T.E. - loopbaancoaching

Lees verder
Voldoende stof tot nadenken

Je leert op een totaal andere manier naar je eigen problematiek/uitdagingen kijken. Inzichten die je nooit eerder maakte, worden bovengehaald en daarnaast mag er zeker gezegd worden dat je na deze gesprekken voldoende stof tot nadenken hebt waar je mee aan de slag kan gaan. Tiny je bent een super coach!

I.B - lifecoaching + workshops

Lees verder
Confronterend... inspirerend...

Confronterend... Inspirerend... Na het volgen van 3 workshops zijn dit de 2 voornaamste indrukken die bij mij achterblijven. Praktische oefeningen die op het eerste gezicht zo banaal lijken, geven je een duidelijk inzicht over wie je echt bent, wat je pijnpunten zijn, hoe je eraan kunt werken.

Mentale oefeningen in een ongedwongen sfeer, omringd door mensen die je niet kent en die jou niet kennen...

Elk met zijn verhaal... Het geeft mij telkens weer een boost om goeie tips mee...

Lees verder
Leren keuzes maken

Coaching! Veel volwassenen hebben problemen met plannen, ordenen, hoofd leeg maken, omgaan met stress... Noem maar op... Een lange lijst! Maar soms in al onze drukte vergeten we dat jongeren ook problemen hebben. Een chaos in een klein hoofdje. Voor volwassenen lijkt het soms banaal maar voor kinderen kan het zeer zwaar zijn om een berg te beklimmen.

Tiny, jij helpt mijn zoon om het mogelijk te maken om "zijn" berg te beklimmen. Stapvoets, doordacht en leren keuzes maken. Plannen...

Lees verder
Laat Peppertalk je helpen
Benieuwd wat coaching voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Wij maken graag tijd voor jou!
Neem contact op