Het beste uit jezelf halen
Waarom verdien jij coaching?

De wereld is in een stroomversnelling terecht gekomen. Een overvloed aan informatie en een zeer prestatiegerichte maatschappij kunnen voor dissonanties zorgen, zowel in je professioneel als privéleven. Dit kan op zijn beurt een weerslag hebben op je dagelijks leven en zelfs op je gezondheid.

De Peppertalk-coaching is erop gericht jou 100% bewust te maken van je eigen potentieel en dit vervolgens volledig te benutten. Het maakt je weerbaarder en helpt je los te breken uit je vastgeroeste structuren. Ieder coachtraject is maatwerk want iedereen verdient een leven in balans! Klaar om het beste uit jezelf te halen?

Van verlammend perfect naar perfect goed
Perfectionismecoaching

Perfectionisme is een sterke troef als het gaat om 100% doelen bereiken, focus houden, leiding geven en kordaat beslissen. Je legt jouw lat graag hoog, liefst zo hoog mogelijk.

Wat als jouw lat en idealen onbereikbaar worden en jou belemmeren om keuzes te maken, in actie te komen of je mening te uiten? Dan voelt jouw perfectionisme aan als een enorme last. De balans helt over richting (faal)angst, twijfel, schuldgevoel en piekeren. Je gaat steeds meer je best doen, nog strikter controle houden, je blijft maar doorgaan… tot je helemaal opgebrand raakt.

Door perfectionismecoaching bevrijden we je van deze loodzware last en zal jouw ‘dwangmatig moeten’ veranderen in een ‘graag willen’, boordevol energie, creativiteit en vrijheid.

Lees meer
Terug fluitend naar je werk?
Loopbaanbegeleiding

Een loopbaanbegeleidingstraject is er niet alleen voor mensen die een houvast zoeken bij het maken van loopbaankeuzes. Via krachtige tools op maat kan het ook je kijk op je job, op je eigen talenten en je werkgerelateerde relaties actief helpen aanpassen, zodat je 100% geprikkeld blijft en je bron van voldoening niet dreigt dicht te slibben. Als je je werk graag doet, zul je nooit een dag in je leven "werken".

Loopbaanbegeleiding kan voor werknemer, zelfstandige en beoefenaars van vrije beroepen. Er geldt bovendien een lage instapdrempel door de loopbaancheques van de VDAB. Vraag ze vandaag nog aan!

Lees meer
Loop jij ook op de toppen van je tenen?
Back-to-balance-coaching

We leven in een wereld die voortdurend en in een hoog tempo veranderd. We passen ons steeds aan maar soms wordt het ons teveel. Teveel prikkels, te hoge werkdruk, teveel verantwoordelijkheden, te graag zorgen voor iedereen (behalve voor onszelf) maakt dat we helemaal uit evenwicht raken. Dagelijks worden onze draagkracht en aanpassingsvermogen op de proef gesteld. Stress en burn-out loeren om de hoek.

Samen gaan we op zoek naar jouw ideale balans tussen werk en leven, tussen energievreters en energiegevers, tussen al het moeten en het heel graag willen.

Dit coachtraject geeft je inzicht in jouw persoonlijke oorzaken van onevenwicht, (chronische) stress en energieverlies. Aan de hand van concrete toepassingen en tips op maat kun je jouw belemmerende patronen in je gedrag en denkwijze omzetten naar een 100% nieuwe, positieve en duurzame (werk)houding, op jouw tempo.

Stap per stap herwin jij jouw veerkracht, daadkracht en energie, van (bijna) 0 tot (bijna) 100%.

Geef me een energieboost
Lijken jouw doelen ver weg?
Pepper-up-your-life-coaching

Pepper-up-your-life-coaching is lifecoaching met 100% pit. Het geeft je net dat extra duwtje, intens en helemaal op jouw maat. Samen dringen we door tot de kern van jouw vraag door de diepere lagen op te zoeken op emotioneel en mentaal vlak, met een open geest, vrij van oordeel.

We stellen jouw doelen scherp door je inzicht te geven in je obstakels en beperkende overtuigingen, door jouw passies en drijfveren te (her)ontdekken. Moeilijke gesprekken, spanningen, misverstanden en conflictsituaties worden omgebogen tot nieuwe kansen en inzichten in plaats van (denkbeeldige) struikelblokken.

We zijn de architecten van onze eigen ervaringen. We nemen het heft in eigen handen, 100% daadkrachtig en een tikkeltje rebels. We ontwerpen onze leefwereld zoals we die zelf willen zien en beleven. Samen kunnen we er dus beter voor zorgen dat het een prettig en pittig ontwerp is!

Geef mij een peppertalk
Laat Peppertalk je helpen
Benieuwd wat coaching voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Wij maken graag tijd voor jou!
Neem contact op