Groeitraject voor en door vrouwen
Word een peppervrouw!

Ben jij gedreven door nieuwsgierigheid in je zoektocht naar groei, verbinding, zelfontplooiing, soulmates… en vooral naar jezelf?

Samen gaan we op pad om elkaar te inspireren en aan te moedigen, te prikkelen en net dat extra peppertje door te geven zodat we voluit durven ‘bloomen’.

Een hele maand lang werk je thuis rond 1 thema om op de groepsavonden jouw ervaringen, muizenissen en ontdekkingen te delen met elkaar.

Hier ben ik! Boordevol trots Als ja nee wordt Samen sterk Oh, dank je

Ontmoeting met alle peppervrouwen. We vieren vol trots onze successen. Rond ja en nee zeggen, grenzen stellen en bewaken. Durven hulp vragen (met een knipoog). Over complimentjes, bloemetjes strooien en eigen wierook.

We voelen ons dag na dag groeien en openbloeien, eerst nog voorzichtig en afwachtend, daarna stralend en vol zelfvertrouwen. De verborgen ‘peppervrouw’ komt langzaam tevoorschijn. 100% krachtig, zelfbewust, stralend, vol geestdrift, inspirerend en enthousiast.

Jij bent benieuwd om jezelf te ontmoeten.
Ik ben benieuwd om jou te ontmoeten.

Welkom aan mijn peppertafel!

Jaaaaa!
Gemotiveerde medewerkers zijn geld waard
Loopbaanbegeleiding in company

Hoe zou jouw bedrijf eruit zien mocht elke werknemer, van de basis tot de top, elke dag weer 100% boordevol energie, motivatie en enthousiasme aan de slag gaan?

Individuele loopbaancoaching is een doeltreffende manier om alle talenten, kennis en ambities optimaal in te zetten. Absenteïsme daalt. Productiviteit, creativiteit en daadkracht stijgen. Wegzakken richting burn-out en bore-out wordt bespreekbaar.

Ook al is de inhoud van de coachsessies strikt vertrouwelijk, het is een 100% win-winsituatie voor iedereen. Deze geringe investering maakt voor jouw werknemers en voor jezelf een wereld van verschil!

Heb jij medewerkers die graag loopbaancoaching willen volgen? Geef hen een coachtraject op maat bij Peppertalk cadeau!

Meer info
Laat Peppertalk je helpen
Benieuwd wat coaching voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog vrijblijvend contact op! Wij maken graag tijd voor jou!
Neem contact op